arquitectura, disseny, i més
menu

El passat 28 de maig l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) va resoldre convocar un programa d’incentius en matèria d’energies renovables i biocarburants. Podeu consultar la Resolució completa o continuar llegint per a obtindre un breu resum.

De nou, els terminis son curts. Teniu fins al 19 de Juliol de 2015 per buscar tècnics, redactar els projectes, reunir tota la paperassa requerida, i sol·licitar-les. L’IVACE valorarà les sol·licituds per concurrència competitiva i resoldrà positivament per als projectes millor puntuats i que superen un mínim establert.

Aquest programa subvenciona a fons perdut fins al 65% del cost subvencionable del projecte per a particulars, xicotetes empreses, ajuntaments, entitats públiques i entitats i institucions sense ànim de lucre. Les ajudes es reduïxen al 55% per a mitjanes empreses i al 45% per a la resta.

Els projectes a subvencionar (dins del territori de la Comunitat Valenciana) abastixen multitud de tipus d’actuacions dins dels següents grans grups d’ajudes que exposem amb la seua partida pressupostària assignada.

a) Energia solar tèrmica: 300.450 €.
b) Energia solar fotovoltaica aïllada o mixta eolicofotovoltaica aïllada: 90.000 €.
c) Energia eòlica aïllada: 20.000 €.
d) Biomassa tèrmica, equips de tractament en camp de biomassa per a estellat o empacat, plantes de fabricació de pèl·lets/briquetes i instal·lacions híbrides solar tèrmica/biomassa tèrmica: 750.000 €.
e) Biogàs tèrmic: 50.000 €.
f) Energia geotèrmica: 60.000 €.
g) Energia minihidràulica aïllada: 30.000 €.
h) Biocarburants: 100.000 €.

Si vos interessa vos convide a que entreu a la Resolució completa o ens consulteu per saber si l’actuació que penseu dur a terme és concretament subvencionable o no.

imatge de Jan.boedeker (Treball propi) [CC BY-SA 3.0], via la Wikimedia Commons