arquitectura, disseny, i més
menu

Nit Estellés Catarroja 2015

La setmana passada varem lliurar sota llicència gratuïta (cc) by-sa aquest conjunt de dissenys per a la promoció de la Nit Estellés 2015 a Catarroja. Aquest acte, organitzat per l’Ajuntament de Catarroja, es celebrarà el dia 23 d’Octubre per retre-li homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés i donar a conèixer la seua emotiva obra.

Com que la imatge del poeta ha estat ja prou estesa, es va decidir no emprar-la per no resultar repetitius i buscar la diferenciació respecte a altres projectes amb la mateixa temàtica que es succeeixen poble a poble aquest mes dedicat al poeta de Burjassot.

Tractant-se d’un acte principalment poètic on s’anima els assistents a recitar els seus versos el focus quedà doncs fixat sobre l’obra de l’autor i no sobre ell mateix. Així, el disseny tractaria de convocar el record al poeta mitjançant els seus propis poemes.

Per seleccionar els versos es va cercar un conjunt de peces que recolliren l’obra més reconeguda de l’autor i aquella dedicada a Catarroja per poder conformar un disseny personalitzat per al poble i que continguera la informació primordial “Nit Estellés Catarroja”.

Espere que vos agrade i veure-vos allí.

Els logotips “Ajuntament de Catarroja” i “Catarroja descoberta” son propietat de l’Ajuntament de Catarroja.