arquitectura, disseny, i més
menu

És un orgull haver tingut la possibilitat de col·laborar amb la campanya electoral del Col·lectiu Compromís per Catarroja amb alguns (no tots, tot s’ha de dir) dels dissenys que s’han emprat per a la campanya local.

Al ser una campanya a nivell local, s’ha tractat d’agafar els elements provinents de la campanya autonòmica i reutilitzar-los per a generar una campanya amb imatge pròpia i que no desentone amb l’autonòmica. L’estratègia general ha sigut generar documents amb potència visual, molt concrets i senzills de llegir, adaptats al medi de difusió i orientats al públic concret al que van dirigits.

El gros de la feina se’l va endur el disseny gràfic del programa electoral. Pensat per a distribuir online i ser vist electrònicament, estalviant un important cost ecològic en paper. A la següent galeria podeu veure un extracte significatiu del mateix. Si voleu el pdf complet el podeu descarregar fent click ací.

estudiANDANA va lliurar tres dissenys de cartell per a penjar del balcó. Finalment es va optar per la careta taronja i el lema de campanya, però les versions descartades tampoc estaven gens malament. Les podeu veure a la següent galeria.

Per últim tenim un parell de models de fulls per a bustiatge i entrega en mà amb informació molt concreta i directa; i el cartell publicitari de l’acte de cloenda de campanya, elaborat expressament per a Xarxes Socials.

El logos, lemes, i el disseny original de la campanya autonòmica son propietat de Compromís baix llicència [(cc) by-nc-sa]
Les ilustracions de “Marcel el Marcià” i “El Pirata Pataxula” son propietat dels seus respectius autors