arquitectura, disseny, i més
menu

Quin gustàs dona poder desitjar-vos bones vacances!

Aquesta ha segut una temporada/ronda solar/curs ben profitosa per a mi, perquè per culpa gràcies al baix volum de feina he pogut dedicar els esforços a dos punts molt importants per a estudiANDANA.

Un, és aquest mateix que podeu llegir ara mateix: el blog. estudiANDANA ja comptava amb web des del seu inici, però la decisió d’obrir un blog li ha donat un impuls considerable. Ara podem oferir continguts, informar i opinar del que ens semble interessant. Un web amb continguts de qualitat i actualitzats atreu més públic i és més útil tant per a qui el redacta com per a qui el llig, veritat? Tanmateix, cada entrada al blog suposa una immersió expres i intensiva al tema a tractar. Així és una eina perfecta per a reciclar coneixements i buscar-ne de nous.

Açò mateix enllaça amb el segon punt: la formació. El meu calendari formatiu d’aquest any ha estat molt dens i divers, encara que ben orientat (vull pensar) cap a la rehabilitació i la sostenibilitat. Aquests han de ser dos punts vitals per la industria i la societat d’ara en avant. I estudiANDANA no pot passar-ho per alt.

És per açò que començàrem l’any (i el web) parlant-vos de l’Informe d’Avaluació de l’Edifici. Un punt de partida excel·lent per a mantindre el nostre parc immobiliari en perfecte estat rehabilitant-lo tant funcional com energèticament.

L’any que ve continuarem oferint-vos temes de qualitat en aquesta mateixa direcció i vos en proposarem de nous per a continuar creixent amb nous projectes.

Carregueu les piles, que l’any que ve ha de ser millor encara que aquest!

imatge de Stefan Schäfer, Lich (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons